يکي از عقايد فرهنگي جالب مردم مصر باستان درباره نگرش آنها به مرگ است. آنها بر اين باورند که مرگ؛ دشمن زندگي و جاودانگي است پس بايد مغلوب شود.
در نمايشگاه \"آثار جاويدان\" اشياي موجود به ترسيم و تشريح گستره وسيعي از استراتژي مصريان باستان براي شکست مرگ ميپردازند بهعنوان مثال در گذشته نحوه موميايي کردن و آيين و رسوم مخصوص خاکسپاري به متوفي کمک ميکرد تا با مرگ به مبارزه بپردازد، بنابراين موميايي کردن يکي از کارهاي مهمي است که مورد بازديد قرار ميگيرد.
همچنين نمايشگاه تفاوت چگونگي آمادهسازي فقرا و ثروتمندان را براي سفر به جهان پس از مرگ مقايسه ميکند. بهعنوان مثال به جنبه مالي مراسم خاکسپاري اشاره شده که چگونه افراد فقير سعي داشتند گروهاي خود را همانند افراد ثروتمند آماده کنند تا پس از مرگ در جاي بهتري قرار گيرند.
در ميان آثار نمايشگاه، تابوت منقش شهردار \"تباس\"، تصاوير موميايي و فرآيند موميايي کردن \"دميترويس\" شهروند ثروتمند \"هاوارا\"، جواهرات محافظتي اشراف، سراميکهاي منقش به دعا و طلسم، سنگها و ظروف سفالي و گرانيتي بسيار بينظير هستند.
\"ادوارد بليبرگ\"، سرپرست آثار هنر مصري در موزه بروکلين اين نمايشگاه را بر پا کند و سپس مجموع آثار جاودان در موزههاي هنري ايندياناپوليس، جان و مابل رينگلينگ، کلمبوس، کرسير، فوئنيکس، جوسلين، نورتون و نخستين مرکز نمايشي آثار هنري بصري قرار ميگيرد.
بنابراين گزارش، گالري موزه بروکلين 1200 اثر از ميراث کهن را از دوره پريداينتيک تا عصر کلوپاترا در برگرفته است و اين آثار بهدليل کيفيت هنري و اهميت تاريخي مورد توجه هستند و مقامات موزه به حمايت از گردآورندگان مجموعه آثار ميپردازند تا با تشويق اين گروه تاريخ کهن را براي هميشه جاودان و زنده نگاه دارند.
M/109
انتهای پیام/